Veel Voordeel!
Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?
Meer dan 8000+ voordelige wijnen & 3800+ speciaal bieren!
  Online goedkope wijn kopen? Voordelige wijnen, speciaal bieren & wijnaccessoires vinden?
  Wijnzoeker & Prijsvergelijker
  

Online goedkope wijn kopen ? Voordelige wijnen & wijnaccessoires vinden ? Exclusieve wijn kopen ?Frankrijk Alle wijnlandenFranse wijnen kopen ? Goedkope wijn kopen ? Voordelige wijn kopen ?Alle woorden Ieder woord

Suggesties:

Resultaat: 1 - 1 van 3 Franse recepten en gerechten -> Wijnsuggestie

 



   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z     Alle selecties wissen

    <<  1 | 2 | 3  >>

 


Rubriek

Wijnsuggestie

Gerecht

Land

Groenten en Peulvruchten--Haricots a la sauce tomate - Bonen in tomatensaus (4 pers.)

250 g verse, gedopte witte bonen - zout - water - 750 g sperziebonen - 1 ui - 1 el olijfolie - 1 el boter - ongeveer 500 g tomaten (uit blik) - 1 teentje knoflook - versgemalen peper - 1 bosje basilicum

De witte bonen wassen, in een pan met zout water aan de kook brengen en in ongeveer 20 minuten zo goed als gaar koken. De sperziebonen eventueel draden, wassen, zo nodig doorsnijden of breken. De bonen in een pan met zout water aan de kook brengen, in ongeveer 10 minuten zo goed als gaar koken. De ui pellen en fijnsnijden. De olie in een grote pan verhitten, de boter toevoegen, smelten en de uisnippers daarin glazig stoven. De tomaten laten uitlekken, het sap opvangen. De kleingesneden tomaten aan de uisnippers toevoegen, goed vermengen. Het tomatensap en de bonen toevoegen. Het gepelde teentje knoflook uitpersen, aan de bonen toevoegen en er zout en peper over strooien. De pan afsluiten met het deksel, de groenten aan de kook brengen en op laag vuur in ongeveer 30 minuten gaar laten worden. De basilicum onder koud stromend water afspoelen, droogdeppen, de blaadjes van de steeltjes halen, fijnhakken en kort voor het einde van de kooktijd aan de bonen toevoegen. Eventueel de saus iets laten inkoken. Bijgerecht: gegrillde worstjes, stokbrood.
Languedoc, Roussillon en Provence


<<  1 | 2 | 3  >>





Advertentie

 Versie 1.1  © by VoordeligeWijnen.nl